advocaten Haarlem

over ons in Haarlem

Onze aanpak is oplossingsgericht. Wij spannen ons in om tot een regeling te komen voor uw geschil. Lukt dit niet, dan staan wij u graag bij in een procedure om vol overtuiging uw standpunten voor de rechter te bepleiten. Voor mediation kunt u ook bij ons terecht. In aanvulling op de uitgebreide kennis waarover wij op kantoor beschikken, werken wij samen met ervaren fiscalisten, accountants en notarissen om uw zaak zo goed mogelijk te behartigen.

 

Indien u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag. U kunt bij ons terecht op ons kantoor in Heemskerk of in Bloemendaal. U kunt hiervoor een afspraak maken via het contactformulier.


ondernemingsrecht in Haarlem

Wij adviseren ondernemers, aandeelhouders en bestuurders. Over bevoegdheden en aansprakelijkheid, over de juiste rechtsvorm bij herstructurering of bij het aangaan van samenwerkingsverbanden. We begeleiden overnames en fusies en wij adviseren en procederen bij vragen en geschillen rondom financiering, zekerheden en insolventie. Onze dienstverlening vindt vaak op de achtergrond plaats; indien nodig treden wij op de voorgrond. Met onze specialistische kennis kunnen wij snel en effectief handelen.


onze specialisten in Haarlem


vragen? stel ze hier