advocaat familierecht Assendelft

hulp bij uw scheiding in Assendelft

Er kunnen zich in uw leven verschillende gebeurtenissen voordoen waarbij u behoefte heeft aan bijstand door een advocaat. Een (echt)scheiding is daar één van. U had een bepaald toekomstbeeld voor ogen en dat moet nu helaas aangepast worden. Wij kunnen u helpen om stap voor stap tot een afwikkeling van de scheiding te komen.

 

Indien u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag. U kunt bij ons terecht op ons kantoor in Heemskerk of in Bloemendaal. U kunt hiervoor een afspraak maken via het contactformulier.


verdeling, huwelijkse voorwaarden, alimentatie

Uw partner en u moeten afspraken maken over de verdeling van de gemeenschappelijke eigendommen. Over de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden en eventueel over alimentatie. Wie gaat waar wonen? Wie heeft waar recht op en hoe verdelen we de kosten? Dit zijn allemaal kwesties die opgelost moeten worden.


kinderen in een echtscheiding

Als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, zullen daar ook afspraken over gemaakt moeten worden. Het is wenselijk en in veel gevallen ook verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. In dat plan worden onder meer regelingen getroffen over de zorg voor de kinderen, de omgangsregeling, de verdeling van de kosten van de kinderen en kinderalimentatie en over de manier waarop informatie over de kinderen wordt uitgewisseld.


scheiding en de ondernemer

Bent u ondernemer, dan komen bij een scheiding weer andere vragen naar voren: blijft mijn onderneming binnen of buiten de verdeling? Met welk inkomen wordt gerekend voor de alimentatieberekening? Hoe zit het met pensioen?


advocaat of mediator

Wij kunnen u op alle onderdelen van uw (echt)scheiding bijstaan. Wij kunnen dit doen als advocaat indien er geprocedeerd moet worden en als mediator wanneer u samen tot een regeling wilt komen. Wij hebben ook veel ervaring in het ondernemingsrecht, zodat wij een ondernemer in een scheidingstraject op alle onderdelen kunnen bijstaan.


contact advocaat mediator

Assendelft & Heemskerk

Als u vragen heeft over kinderalimentatie, partneralimentatie, over uw huwelijkse voorwaarden of over andere zaken die verband houden met een scheiding neem dan vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met ons op.


route Assendelft – Heemskerk

Vanuit Assendelft bent u met de auto in 10 minuten op onze vestiging in Heemskerk aan De Trompet  1900-C te Heemskerk.

 

Wij kunnen u ook ontvangen op onze locaties in Haarlem, Nieuw-Vennep of Bloemendaal. Ook kunnen wij naar u toekomen. Desgewenst kunnen afspraken ook buiten kantoortijden plaatsvinden.


kantoorinformatie

KoetzierPoiesz Advocaten is een kantoor dat zich met name richt op bijstand aan ondernemers, zowel in zakelijke als privékwesties. Wij zijn werkzaam op de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, huurrecht, erfrecht en familierecht.

 

www.kpadvocaten.nl


vragen? stel ze hier