advocaat scheiding Beverwijk

uw (echt)scheiding in Beverwijk

Indien uw relatie of uw huwelijk eindigt, is alles onzeker. U heeft veel vragen: wie gaat waar wonen? Moet ik alimentatie betalen? Wat is de invloed van de scheiding op mijn onderneming en wie krijgt wat? Wat regelen we voor de kinderen?

 

Wij staan u graag bij in deze periode. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om snel weer overzicht te krijgen. Stap voor stap werken we toe naar constructieve afspraken.

 

Onze specifieke deskundigheid ligt op het gebied van ondernemers die in een scheiding terecht komen. Samen met de aan ons kantoor verbonden ondernemingsrechtadvocaten overzien wij het hele spectrum. Indien nodig schakelen wij notariële of fiscale ondersteuning uit ons netwerk in. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat uw echtscheiding deskundig wordt afgewikkeld, zodat uw onderneming ook na de scheiding blijft floreren.

 

Neem vrijblijvend contact op.


mediation, advies en procederen

Wij zullen uiteraard eerst proberen om in overleg tot een regeling te komen. U kunt dit in mediation doen of met behulp van een advocaat die alleen u bijstaat. Uitgangspunt is in beide situaties dat er geen procedure voor de rechter behoeft plaats te vinden.

Indien de standpunten toch te ver uit elkaar liggen en overeenstemming niet bereikt kan worden dan staan wij graag bij voor de rechter. Wij zullen dan helder en overtuigend uw zaak bepleiten.


neem contact op met advocaat – mediator Beverwijk of Heemskerk

Als u vragen heeft over uw onderneming in verband met de scheiding, over de afwikkeling van uw huwelijkse voorwaarden, over de verdeling van de bezittingen en de schulden, over het betalen van kinder- en partneralimentatie of over het opstellen van een ouderschapsplan, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!


route Beverwijk – Heemskerk

Vanuit Beverwijk bent u met de auto binnen enkele minuten op onze vestiging in Heemskerk aan De Trompet  1900-C te Heemskerk.

 

Wij kunnen u ook ontvangen op onze locaties in Haarlem of Nieuw-Vennep. Ook kunnen wij naar u toekomen. Desgewenst kunnen afspraken ook buiten kantoortijden plaatsvinden.


kantoorinformatie

KoetzierPoiesz Advocaten is een kantoor dat zich met name richt op bijstand aan ondernemers, zowel in zakelijke als privékwesties. Wij zijn werkzaam op de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, huurrecht, erfrecht en familierecht.

 

www.kpadvocaten.nl


vragen? stel ze hier